Slapen in een LEGO-Wonderland

  • Geplaatst op
Slapen in een LEGO-Wonderland

Het LEGO-hotel in Florida heeft afgelopen week voor het eerst zijn deuren geopend en nu kan iedereen terecht in een bestaande LEGO fantasie-wereld.

Iedereen kent het wel: lekker met het gezin op vakantie naar een prachtig ver oord, met mooi weer en een prachtige omgeving. Maar, voldoet het hotel wel aan de eisen van de kinderen? Immers, ze moeten wel een paar weken lang geprikkeld en gestimuleerd blijven om terug te kijken op een leuke vakantie. Geen nood! In Florida is nu het eerste LEGO hotel geopend: dé droom voor elk kind (en ouder).

Na de fameuze speelgoedsteentjes, het goedbezochte LEGO themapark en de kaskraker film LEGO: The Movie, is het voor LEGO wederom tijd om een stap verder te zetten. Met de opening van het LEGO hotel in Florida is precies dat gedaan. Dit hotel is volledig in het thema van de speelgoedlijn van de Deense fabrikant, inclusief de bekende rode en gele kleurstellingen. Met ruim 2.000 LEGO-figuren, verspreid door het hele hotel, zijn er genoeg poppetjes om je welkom te heten. 


Slapen in een échte LEGO kamer

Niet alleen zijn de restaurants, de receptie en de gangen waar je doorheen loopt uitgedost met LEGO items, ook de slaapkamers zijn volledig in stijl van het speelgoed. Voor de stoere jongens zijn er kamers gebaseerd op LEGO Pirates of LEGO Star-Wars, en voor de prinsessen van de familie kamers in het thema van Princess of LEGO Friends. Is je kamer voor je gevoel nog niet helemaal zoals het zou moeten zijn? Gebruik dan de rondslingerende steentjes om je kamer helemaal te perfectioneren. Eén geluk bij dit alles is wel dat de bedden zelf niet van LEGO-steentjes zijn gemaakt, dat zou zorgen voor een pijnlijke rug én een korte nacht slaap...

 

Van je kamer naar LEGO-land

Ook al slaap je in één van de gaafste hotels ter werled, alleen maar binnen in je hotel zitten op vakantie is natuurlijk niet waarvoor je op reis gaat. Bij het LEGO-hotel hoef je echter niet bang te zijn dat je nergens meer naartoe kunt, want LEGOland Florida ligt letterlijk om de hoek. Dus als je even genoeg hebt van de bouwsteentjes op de kamer, kan het themapark op je gemak verkennen en allerlei spannende attracties beleven. 

Eenmaal weer thuis na een lange, maar ontzettend gave, vakantie, is het tijd om al de ideëen die je in het LEGO-hotel hebt opgedaan te verzamelen en aan de slag te gaan met je favoriete LEGO bouwsets.