Geen producten gevonden...
 De serie werd in 1977 geïntroduceerd onder de naam Expert Builder en is in 1986 omgedoopt tot Lego Technic. Tot op de dag van vandaag is Lego Technic een zeer gewilde collectie bij de bouwfanaten en aanhangers van Lego. De moeilijkheidsgraad van Lego Technic ligt relatief hoog, wat voor veel mensen een echte uitdaging vormt.

Kenmerken van Technisch LEGO

De collectie van Technisch Lego wordt gekenmerkt door zeer gedetailleerde voertuigen en bouwwerken die via assen, versnellingen en radartjes in beweging kunnen worden gezet. Deze onderdelen zijn overigens uniek voor de Lego Technic collectie in vind je in geen enkel ander Lego product terug. Met deze collectie van Lego ben je in staat om prachtige bouwwerken en voertuigen op te bouwen, waaronder: Lego Hijskraan Lego Truck Lego Bulldozer Met deze voertuigen, die je zelf kunt besturen, neem je controle over de bouwplaats en beheer je zelf al het werk. Lego Technic is ontworpen voor de gevorderde bouwer en vraagt meer concentratie en aandacht van de bouwer. Mede daarom is de collectie ook zeer geliefd bij volwassenen, die fantasie en energie ook in deze sets kwijt kunnen.

Lego Technic Goedkoop Online Kopen

Bij SinQel hebben we een groot assortiment Technisch Lego op voorraad. Door ons geoptimaliseerde leverproces kunnen wij de sets van Lego goedkoop aanbieden, waar u natuurlijk van profiteert. Kijk dus snel in onze online winkel en pak je korting. Als je nu je Lego set besteld, heb je hem vaak morgen al in huis!
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x