Geen producten gevonden...
De Playmobil City Action collectie is gebaseerd op de hulpdiensten uit de echter wereld en spreken tot de fantasie van veel kinderen. Naast de figuren uit deze collectie zijn er ook veel voertuigen toegevoegd, zodat je acties levensecht lijken. De brandweer- en politiewagens van Playmobil passen bij de kazernes van de betreffende hulpdiensten. Voeg dus snel deze collectie toe en bouw je eigen stad en beveilig hem!

Kwaliteit en veiligheid van Playmobil

Het Duitse concern Brandstätter is al sinds 1974 verantwoordelijk voor de fabricage van Playmobil. Door de jaren heen heeft de speelgoedfabrikant zijn producten steeds verder geoptimaliseerd en veiliger gemaakt. Gezien de doelgroep van de producten is veiligheid een topprioriteit bij het bedenken en fabriceren van de kleine figuurtjes. Het is dus niet voor niets dat Playmobil voldoet aan de hoogste eisen voor speelgoed en zelf een laboratorium heeft om de veiligheid van zijn producten te kunnen testen.

Geschiedenis van Playmobil

Playmobil wordt al sinds 1974 geproduceerd door het Duitse concern Brandstätter. De uitvinding van Hans Beck is gebaseerd op de tinnen speelgoed mannetjes die tegenwoordig niet meer populair zijn. De figuurtjes van Playmobil zijn sinds de lancering al 7.5 centimeter groot. Pas een aantal jaren later werden er ook kinderen aan de familie toegevoegd, die 5.5 centimeter groot zijn. Elk jaar verbaast Playmobil weer met de lancering van nieuwe collecties. In 2013 is er bijvoorbeeld de Playmobil Shopping Mall gelanceerd, die de kinderen in staat stelt om de kleding van hun favoriete figuurtjes te verwisselen. Dit jaar verwacht Playmobil wederom een paar miljoen figuurtjes te produceren, wat neerkomt op ongeveer 3 geboortes per seconde.

Populaire Playmobil collecties

Playmobil is al jarenlang immens populair bij huishoudens met jonge kinderen. Een aantal collecties springen er echter heel erg uit. Deze collecties heeft SinQel natuurlijk ook opgenomen in haar assortiment. Een greep uit deze populaire collecties: Playmobil Sprookjesleven Playmobil Stadsleven Playmobil Ridders
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x