Geen producten gevonden...
Het merk Vtech richt zich al jaren lang op de verdere ontwikkeling van baby's en peuters. De Vtech Storio collectie is hier geen uitzondering op. De Vtech Storio collectie richt zich op kinderen tussen de 3 en 10 jaar
oud, waarbij de ontwikkeling op elektronisch gebied van belang is.

Elektronische vaardigheden stimuleren met Vtech

De producten van Vtech zijn erg sterk in het stimuleren van de geest van jonge kinderen. De Vtech Storio collectie richt zich op de volgende aspecten: Rekenen Taalontwikkeling Motoriek Creativiteit Muziek De Storio collectie bestaat uit een serie kinderlaptops die, door middel van leuke verhalen en spelletjes, de kinderen overweg leert gaan met laptops en elektronische apparaten. Het educatieve aspect staat bij de Storio collectie voorop, maar er wordt ook veel aandacht besteed aan het vermaak van het product.

Kenmerken Vtech Storio

De Vtech Storio collectie loopt ver vooruit op de speelgoedindustrie. De kinderlaptops zijn zeer geavanceerd en toch gemakkelijk te gebruiken voor kinderen in de leeftijdscategorie 3-10 jaar. Het is dan ook niet voor niets dat de Vtech Storio collectie in zowel België als Nederland is uitgeroepen tot speelgoed van het jaar 2011. De eerste producten in de Storio-lijn zijn in principe simpele computers, met grote knoppen die de motoriek van de kinderen verbeterd. De latere collecties maken gebruik van een touchscreen, gezien dat dit de toekomst is in de industrie. Op deze manier maakt het kind kennis met de technologie waar zij mee op zullen groeien.
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x