LEGO City

Over LEGO City

LEGO City is een collectie van LEGO-sets die draaien om het bouwen van een stad. De sets bestaan uit gebouwen en voertuigen die je in de echte stad ook tegenkomt. Met LEGO City maak je onder meer je eigen hulpdiensten, zoals politiebureaus, brandweerkazernes en ziekenhuizen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de infrastructuur en bouw je je eigen vliegveld, treinstations en snelwegen. Met al deze elementen bouw je in korte tijd je eigen metropool.

LEGO City politie

Houd je stad veilig met de sets uit de LEGO City politie serie. Vang boeven na een achtervolging en stop ze in de gevangenis. De inwoners van je stad zullen je toejuichen als de politie weer eens een crimineel achter slot en grendel opbergt. Met het werk van de politie kunnen de vele transportbedrijven in de stad hun werk goed blijven doen, zonder dat ze bang hoeven te zijn dat ze worden overvallen. Bouw met LEGO City je eigen politiebureau waar je boeven op kan sluiten en het stadsleven zijn normale gang kan vervolgen.

LEGO City brandweer

Bescherm je stad voor vuurzeeën en brandhaarden met de LEGO City Brandweer collectie. Of er nu een kat vastzit in een boom, of dat er een flatgebouw in brand staat, de brandweer is altijd paraat. Met de brandweerkazerne die jij hebt gebouwd voelen de inwoners van je LEGO stad zich veilig en heb je alles onder controle. Bouw je eigen brandweerkazerne en vul hem aan met een ladderwagen en werkend brandweeralarm. Met de brandweer sets van LEGO City blus je elk groot vuur en ben je de held van je eigen stad.
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x