Nieuwsbrief Voorwaarden

Wil je op de hoogte blijven van het nieuwste speelgoed of je favoriete voetbalclub? En wil je ook nog eens profiteren van extra voordeel op SinQel.com? Schrijf je dan in voor de SinQel Nieuwsbrief!

Ontvang het laatste nieuws

Blijf iedere maand op de hoogte van de leuke weetjes, feitjes, nieuwe artikelen en andere berichten over je favoriete kinderidool, voetbalclub of speelgoed!

Profiteer als eerste

SinQel heeft regelmatig aantrekkelijke acties in het assortiment. Leden van de nieuwsbrief profiteren daar als eerste van! Sommige acties zijn zelfs alleen voor leden.

Laat je verrassen!

Wij vinden het leuk als je lid wordt van onze nieuwsbrief. Maar we vinden het nog leuker om jou te verrassen! Wil je weten hoe? Tja... dat weten alleen de leden van de SinQel nieuwsbrief...

Uitschrijven

Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen? Onderaan elke nieuwsbrief kun je je direct weer uitschrijven door op de link 'uitschrijven' te klikken. Je zit nergens aan vast.

Inschrijven?

Leuk! Join the club! Inschrijven kan heel eenvoudig door je te registreren als klant of door je e-mailadres onderaan de website in het nieuwsbrief-blok in te vullen. Je ontvangt direct een e-mail waarmee je de inschrijving kunt bevestigen.

We respecteren je privacy

We gebruiken je e-mailadres alleen voor de SinQel nieuwsbrief. Je gegevens worden veilig bewaard en nooit aan derden verstrekt. Wil je meer weten over privacy en veiligheid? Bekijk dan de privacyverklaring.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x