Betaalmethoden

Veiligheid en privacy

Tijdens betalingen wordt de verbinding tussen jou en SinQel beveiligd. Met behulp van SSL worden de transactiegegevens versleuteld over internet verstuurd. Om met SSL te betalen is geen speciale software nodig. Je kunt een veilige SSL-verbinding herkennen aan:

 • het "slotje" in de onderste statusbalk van je browser
 • groene of blauwe adresbalk in je browser
 • ´https´ voor de URL
 • aanwezigheid van een certificaat in de adresbalk van je browser

SinQel gaat zorgvuldig om met je persoonlijke gegevens. Al je gegevens zoals orderhistorie en adresgegevens worden op een beveiligde server bewaard.

iDeal


Heb je toegang tot internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING Bank, Rabobank of SNS Bank? Dan kun je zonder speciale software gebruikmaken van iDEAL, de makkelijkste manier van betalen op internet.

In dit systeem selecteer je je eigen bank, waarna je in de vertrouwde betaalomgeving terecht komt. Hier kun je de bestelling op de welbekende manier "online" betalen.

Wanneer de betaling is afgerond ontvang je een bevestiging per e-mail van je bestelling. PostNL en DHL Parcel bieden de bestelling, in 97% van de gevallen, de volgende dag (m.u.v. zondag) bij je aan. 

De voordelen van iDEAL op een rij:

 • Snel, veilig en eenvoudig online betalen via je eigen bank
 • iDEAL is volledig gratis, we berekenen geen extra betaalkosten
 • Afschrijving direct zichtbaar in je rekeningoverzicht
 • Betaling direct voldaan, zodat we direct uit kunnen leveren

Creditcard

Beveiligde verbinding

Betalen met je creditcard gebeurt via een SSL-verbinding, die je creditcardgegevens versleuteld verstuurd. Je creditcard gegevens worden daarmee beveiligd verstuurd en niet opgeslagen.

Hoe werkt het?

Online betalen werkt als volgt: je vult het creditcardnummer, de vervaldatum en de driecijferige veiligheidscode op de achterkant van de creditcard (CVC code) in op de betaalpagina. 

Snel betaald, snel geleverd

Wanneer de betaling is goedgekeurd, ontvang je per e-mail een bevestiging van je bestelling. We gaan dan je bestelling direct uitleveren. PostNL en DHL Parcel bieden de bestelling, in 97% van de gevallen, de volgende dag (m.u.v. zondag) bij jou aan.

Betaalkosten creditcard

Voor creditcardbetalingen berekenen we een deel van de betaalkosten door. Dit geldt voor beide creditcards die wij ondersteunen, zowel MasterCard als VISA. Deze extra kosten zijn 2% van het totale orderbedrag en worden tijdens het bestellen altijd duidelijk kenbaar gemaakt. 

Voordelen

De voordelen van betalen met creditcard:

 • Nederlandse en Belgische creditcards van Mastercard en VISA worden geaccepteerd
 • Beveiligde SSL verbinding voor optimale bescherming van jouw persoonsgegevens
 • Betaling direct voldaan, zodat we meteen uit kunnen leveren
 • Uitgaven worden pas aan het einde van de maand van uw rekening afgeschreven

Nadeel

 •  Bij betalen met creditcard berekenen wij 2% betaalkosten door

Uitzonderingen

- Bij betaling met creditcard is het niet mogelijk jouw bestelling op een ander adres te laten afleveren.
- Creditcard betalingen worden tot een maximum van € 400,- geaccepteerd
- Er bestaat de mogelijkheid dat wij na jouw bestelling, vanwege goedkeuring van de betaling door de creditcard instantie, een kopie legitimatie vragen.
- Wij houden ons het recht voor om de bestelling desondanks een goedkeuring van de betaling en/of een geldig legitimatiebewijs te allen tijden te annuleren.
- Het is alleen mogelijk om te betalen met creditcards afkomstig en geregistreerd in Nederland of België.

Annuleren?

Als je je overschrijving reeds hebt gedaan maar toch besluit te annuleren, neem dan contact op met onze klantenservice. Nadat je je rekeningnummer hebt doorgegeven, wordt je order geannuleerd en je betaling snel teruggestort. Indien de bestelling reeds is verzonden, maar je toch van de bestelling af wilt zien, dan kun je de artikelen retour sturen zonder enige opgaaf van reden.

Voordelen

De voordelen van vooruitbetalen op een rij:

 • Veilig het bedrag overmaken via je eigen bank.
 • Vooruitbetalen is bij SinQel volledig gratis, we berekenen geen extra betaalkosten door.

Nadeel

Het kan soms enkele dagen duren voordat het bedrag van jouw rekening naar de rekening van SinQel is overgeboekt. Houd rekening met één tot drie werkdagen overboektijd.

Probeer eens iDEAL

Internetbankier je bij ING Bank, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank of Fortis?
Overweeg dan iDEAL, een eveneens gratis betaalmethode waarbij je óók betaalt via je vertrouwde internetbankier-software. Bij iDEAL weet SinQel echter direct of de betaling is goedgekeurd. Je bestelling wordt daarom direct verstuurd, mits deze voor 17:00 uur geplaatst is. Net zo veilig, maar wel sneller.

AfterPay – Digitale Factuur (Nederland) AfterPay voert voor Sinqel.com het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Sinqel.com betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 10 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van €400. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

AfterPay – Digitale Factuur (België) AfterPay voert voor Sinqel.com het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen.Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.
 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x