Retourneren & annuleren

Ik wil mijn bestelling annuleren, wat moet ik doen?

Wij hebben helaas niet veel tijd om je gegevens te wijzigen, omdat onze pakketjes altijd snel worden ingepakt en verstuurd. Als je pakket is ingepakt, kunnen we je gegevens niet meer wijzigen. Zodra je de bestelling hebt ontvangen, kun je het retour melden. Als je jouw gegevens verkeerd hebt ingevuld, is het belangrijk dat je zo snel mogelijk contact opneemt met onze klantenservice

Ik heb een verkeerd product ontvangen, wat moet ik doen?

Je kunt het product eenvoudig retour sturen. Hiervoor vragen we je een retourmelding te doen in ons retourportaal. In dergelijke gevallen ontvang je direct een retourlabel. Plak deze weer op de doos en lever je pakket af bij de dichtsbijzijnde parcelshop van de transporteur die je hebt gekozen.
Wil je meer weten over ons retourbeleid? Deze kun je hier vinden.

Gratis ruilen, hoe werkt dat?

Wil je jouw product omruilen? Dan is jouw retour uiteraard gratis! Zodra wij jouw retouraanvraag goed hebben gekeurd, krijg je binnen enkele werkdagen het aankoopbedrag teruggestort. In de tussentijd kan je natuurlijk alvast het andere product bestellen! Een bestelling geplaatst voor 17:00? Dan wordt deze dezelfde dag nog verwerkt en ontvangt u deze meestal de volgende dag al!

Wil je meer weten over ons retourbeleid? Deze kun je hier vinden.

Ik wil mijn bestelling retour sturen, hoe doe ik dit?

Je kunt je ontvangen product eenvoudig retour sturen. Hiervoor vragen we je een retourmelding te doen in ons retourportaal. In de meeste gevallen leveren wij je direct een retourlabel aan, deze kan je op de doos plakken, steek het overige document in de doos en breng hem zo snel mogelijk naar de parcelshop.
Wil je meer weten over ons retourbeleid, deze kun je hier vinden.

Mijn product is beschadigd, wat moet ik doen?

Vervelend om te horen dat het product beschadigd is. SinQel hecht veel waarde aan het leveren van kwaliteit. Je kunt het beschadigde product eenvoudig retour sturen en omruilen voor een nieuw product. Hiervoor vragen we je een retourmelding te doen in ons retourportaal. In dergelijke gevallen vragen wij om een foto aan te leveren zodat wij de schade kunnen beoordelen. Wanneer deze helemaal is afgeschreven is retoursturen natuurlijk overbodig en sturen wij direct een vervangend artikel op. Wij kunnen deze beoordeling meestal binnen één werkdag behandelen.
Wil je meer weten over ons retourbeleid, deze kun je hier vinden.

Waar kan ik mijn ordernummer vinden?

Je kunt je ordernummer vinden in de onderwerpregel van je orderbevestiging, je verzendbevestiging, op de verzenddoos of onder het kopje mijn bestellingen in je account.

Wat is het retour- en garantiebeleid van SinQel?

Goed dat je het vraagt. Je hebt een bedenktijd van 30 dagen. Bij ons kan je binnen de bedenktermijn altijd gratis retourneren! Wil je jouw bestelling vervangen door een andere kleur of model? Stuurt u gerust uw retour gratis op en bestel een vervangend artikel op onze website. Dit product moet in de originele verpakking zitten. Wij bieden de consument een wettelijke garantie van 1 jaar. Er zijn enkele uitzonderingen op deze voorwaarden die niet geretourneerd kunnen worden, zoals producten die overeenkomstig jouw specificaties zijn aangepast, ondergoed, spellen, cd's en dvd's waarden de folie is verbroken. Andere voorwaarden en uitzonderingen vind je in onze algemene voorwaarden.

Waar kan ik de status van mijn retouraanvraag vinden?

Na aanmelding van je retour houden we je op de hoogte per e-mail. In de bevestigingsmail van je retouraanvraag vind je een knop vanwaar je de status kunt zien. De e-mail ontvang je vanuit Returnless, het portaal waar je je retour ook hebt aangemeld.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn geld van mijn terugbetaling ontvang op mijn rekening?

Je ontvangt je aankoopbedrag binnen 5 werkdagen op je rekening nadat je retour bij ons in het magazijn is verwerkt en akkoord is bevonden. In de drukste periode van het jaar (Sinterklaas, Kerst en Black Friday) duurt het soms langer dat wij retouren van de verzendpartijen ontvangen, dit kan het retourproces ietwat verlengen.

Ik heb per ongeluk een dubbele bestelling gedaan, wat moet ik doen?

Je kunt het te veel bestelde product eenvoudig retoursturen. Hiervoor vragen we je een retourmelding te doen in ons retourportaal. In dergelijke gevallen ontvang je direct een retourlabel van ons. Plak deze op de doos, steek het overige document in de doos en breng je pakket naar de parcelshop van de transporteur die u heeft gekozen.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x