Verzenden & retourneren

Verzenden


Levertijd
SinQel heeft een zeer uitgebreid assortiment direct uit voorraad leverbaar. Je kunt deze artikelen herkennen aan de status: “Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.”. Al deze artikelen kunnen wij in principe binnen 24 uur na ontvangst van je betaling in Nederland en België leveren. Tip: betaal met iDEAL, Maestro, Bancontact Mr.Cash of Creditcard en je betaling is snel verwerkt, zodat we direct je pakketje kunnen opsturen.


Levertijd bij vooruitbetaling
Bij vooruitbetaling kan het 1 tot 3 werkdagen duren voor we je betaling hebben ontvangen. Dit betekent ook dat uw bestelling pas later verzonden wordt. Hou hier rekening mee wanneer u bestelt.


Uitzondering op levertijden
In drukke periodes, zoals vlak voor Sinterklaas, Kerst of andere actieperiodes, kunnen we door de grote hoeveelheid bestellingen de 24-uurs levering helaas niet altijd garanderen. De levertijd kan dan mogelijk oplopen tot 48 uur. Als dit gebeurt vinden wij dat erg vervelend maar we hopen dat je hier begrip voor hebt.

We attenderen je op de mogelijkheid dat DHL Parcel er in drukke periodes of bij extreme weersomstandigheden langer over kan doen om het pakketje bij je thuis te bezorgen. In dat geval duimen we voor de postbode die altijd in weer en wind zijn werk moet doen.


Bezorgkosten

  • De bezorgkosten binnen Nederland zijn: € 2,99
  • De bezorgkosten voor België zijn: € 2,99

Bestellingen vanaf € 50,00 worden gratis door ons verstuurd!

Houd onze acties regelmatig in de gaten! Zo af en toe berekenen we tijdelijk geen verzendkosten. Wil je op de hoogte blijven wanneer dit is? Schrijf je dan in voor de SinQel nieuwsbrief.


Volg je pakket
Bij iedere bestelling ontvang je een 3S-nummer. Met dit nummer kun je op de site van DHL Parcel je pakketje volgen.

Indien je een melding krijgt: “Er zijn geen zendingen aangetroffen voor deze combinatie’, dan is het nummer mogelijk nog niet verwerkt. Je kunt de status in dit geval op een later tijdstip nogmaals controleren. Wanneer dezelfde melding 2 dagen na verzending nog steeds verschijnt en je hebt de bestelling nog steeds niet ontvangen, dan verzoeken we je vriendelijk om contact op te nemen met onze klantenservice.

Kijk voor het 3S-nummer van je huidige bestelling bij je orderhistorie op Mijn SinQel. Je kunt bovenaan de pagina altijd inloggen op Mijn SinQel.


Artikel niet op voorraad
Bij elk artikel zie je direct de actuele voorraadstatus in ons grote speelgoed en fan pakhuis. Is een artikel tijdelijk uitverkocht? Laat dan op de artikelpagina je e-mailadres achter. Je ontvangt dan automatisch een e-mail zodra het artikel weer voorradig is. Handig toch!?


Retourneren

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product (als de gehele order retour komt), onverwijld doch binnen 30 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt.

De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.


Herroepingsrecht
Voor alle bestellingen (NL en BE) heb je een afkoelingsperiode van 30 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen, tenzij anders vermeld. Controleer alsjeblieft direct na ontvangst van je bestelling of deze onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, verzoeken we je vriendelijk zo snel mogelijk contact op te nemen met onze klantenservice. Je hebt vanaf het moment van de retourmelding nog 30 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.

Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier.


Ik ben niet tevreden over mijn artikel, wat nu?
Ben je niet tevreden over het artikel, dan mag je deze (geheel kosteloos) aan ons retourneren onder de volgende voorwaarden:

  • binnen de zichttermijn van 30 dagen
  • als het artikel compleet is


Sommige artikelen kunnen we helaas niet retour nemen. Het gaat hierbij om:

  • producten die overeenkomstig jouw specificaties zijn aangepast
  • ondergoed
  • spellen, cd’s en dvd’s waarvan de folie is verbroken


Hoe vraag ik een retour aan?

Neem contact op met onze klantenservice, houdt uw ordernummer bij de hand en geeft door welk artikel u graag zou willen retourneren. Onze medewerkers zullen er zorg voor dragen dat u per e-mail een DHL retourlabel ontvangt. Deze kunt u uitprinten en op de (originele) verzenddoos plakken. In de verzenddoos met het artikel voegt u een begeleidend schrijven met daarop uw ordernummer en reden van retour (opgaaf reden van retour is niet verplicht maar mocht het artikel defect zijn horen wij dit graag). Nu kunt u het pakket kosteloos afgeven bij de voor u dichtstbijzijnde DHL Parcel shop.


Wat gebeurt er als jullie mijn retour hebben ontvangen?
Nadat je je pakket hebt afgegeven bij een DHL Parcel shop duurt het uiterlijk 7 dagen tot wij deze ontvangen. Zodra we je retour ontvangen hebben gaan we meteen aan de slag om deze voor je te verwerken. Het bedrag van het geretourneerde artikel wordt binnen 2 dagen na ontvangst retour aan u teruggestort. Dit gebeurt op hetzelfde rekeningnummer als waarmee u uw betaling oorspronkelijk voldaan heeft. Heeft u uw gehele bestelling geretourneerd? Dan vergoeden wij ook de verzendkosten.

Wanneer u heeft gekozen voor Afterpay, melden wij uw retour bij Afterpay door en vervalt uw betalingsverplichting betreffende het geretourneerde artikel.

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x