Klantenservice

Heb je vragen?
Wij helpen je graag op werkdagen tussen 9.00 uur en 17:00 uur.
Je kunt contact opnemen met onze klantenservice via onderstaande contactmogelijkheden.

Veel gestelde vragen

 • Zijn er kosten verbonden aan het retourneren van mijn bestelling?
  Het retourneren van een bestelling is kosteloos.
 • Hoe retourneer ik mijn bestelling?
  Neem voor het retourneren van jouw bestelling contact op met onze klantenservice. Is jouw bestelling geplaatst via Bol.com? Dan kun je het artikel via je Bol.com account voor retour aanmelden. Op deze manier ontvang je een retourlabel waarmee je de bestelling kosteloos kunt retourneren.
 • Binnen welke termijn wordt mijn retourzending verwerkt?
  Zodra de retourzending door ons in ontvangst is genomen, verwerken we deze binnen 5 werkdagen. Het aankoopbedrag staat dan binnen enkele werkdagen op de bankrekening waarmee je hebt betaald. De factuur komt te vervallen wanneer je hebt gekozen voor achteraf betalen.
 • Ik heb geen retourformulier ontvangen, wat nu?
  In dit geval kun je jouw naam, ordernummer, reden van retour en e-mailadres op een papier schrijven en dit toevoegen aan de retourzending.
 • Is het mogelijk een item te ruilen?
  Het is niet mogelijk om items te ruilen.
 • Ik heb de originele verpakking niet meer. Kan ik mijn items in een andere verpakking retourneren?
  Het is van belang dat items in de originele verpakking en staat aan ons worden geretourneerd. Items die niet in de originele staat en/of verpakking worden geretourneerd, zullen worden teruggestuurd en niet als retour worden verwerkt.
 • Ik heb een kapot item ontvangen en wil dit retourneren. Wat nu?
  Ontvangst van beschadigde en kapotte items dienen binnen 5 werkdagen na ontvangst bij ons te worden gemeld. Neem contact op met onze klantenservice en stuur daarbij het ordernummer van de bestelling en een foto van het desbetreffende item door. We willen je dan ook vragen onze reactie af te wachten, om het eventueel onnodig retourneren van een item te voorkomen.
 • Garantie & service
  Is een item kapot of ben je ontevreden over een product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Stuur je ordernummer en een foto mee van het desbetreffende item, waarop de klacht zichtbaar is.
 • Overige retourvoorwaarden
  • Retourneren kan alleen binnen de gestelde retourtermijn van de desbetreffende marketplace.
  • De risico van het verzenden van een retourzending is voor eigen rekening.
  • Een retourzending nemen we alleen in behandeling als deze in originele staat aan ons wordt geretourneerd. Beschadigde en/of gebruikte items zullen worden teruggestuurd en niet als retour worden verwerkt.
  • Zonder track & trace code kan er geen onderzoek worden opgestart naar vermiste retouren. Houd er dus rekening mee dat bewijs van verzending met track & trace code een vereiste is om een onderzoek in werking te zetten, wanneer deze ontbreekt is dit dus niet mogelijk.
  • Heb je tijdens het bestellen ook verzendkosten betaald? Als de gehele bestelling wordt geretourneerd, ontvang je ook de gemaakte verzendkosten terug.

Voor alle vragen m.b.t. betalingen adviseren we contact op te nemen met de klantenservice van de desbetreffende marketplace.

 • Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?
  Je ontvangt een mail met daarin een track & trace code, zodra jouw pakket ons magazijn verlaat. Hiermee kun je de zending traceren en de actuele bezorgstatus inzien.
 • Kan ik mijn adres wijzigen?
  Neem hiervoor contact op met onze klantenservice, direct na het plaatsen van jouw bestelling. Geef hierbij het ordernummer en het juiste adres door. Zij zullen kijken of het nog mogelijk is het adres te wijzigen. Zodra de bestelling is verwerkt in ons magazijn, is het niet meer mogelijk wijzigingen door te voeren. We benadrukken daarom te controleren of de juiste persoonlijke gegevens zijn ingevuld, voordat je jouw bestelling definitief maakt.
 • Mijn bestelling is niet compleet, wat nu?
  Neem in dit geval contact op met onze klantenservice.
 • Mijn pakket is nog niet geleverd, wat nu?
  Het kan zijn dat jouw pakket vertraging heeft opgelopen bij de vervoerder. Wij adviseren daarom eerst om de track & trace code te bekijken. Hierin staat aangegeven wat de status is van de levering. Is jouw track & trace code 3 werkdagen lang niet bijgewerkt? Neem dan contact op met onze klantenservice en houd het ordernummer bij de hand.
 • Mijn bestelling heeft vertraging, wat nu?
  We adviseren je de zending tot 3 werkdagen af te wachten. Neem contact op met onze klantenservice als je bestelling na die tijd nog altijd niet is bezorgd.

 • Kan ik mijn bestelling wijzigen of annuleren?
  Het annuleren of wijzigen van een bestelling is alleen mogelijk als deze nog niet is verwerkt in ons magazijn. Als het annuleren of wijzigen van een bestelling voor ons niet meer mogelijk is, dan ben je vrij het pakket te weigeren op het moment van bezorging. Het pakket komt dan retour naar ons. Zodra we het pakket retour hebben ontvangen, betalen we het bedrag aan je terug.
 • Mijn bestelling is niet gelukt, wat nu?
  Neem in dit geval contact op met de klantenservice van de desbetreffende marketplace.

 • Ik heb een kapot item ontvangen, wat nu?
  Ontvangst van beschadigde en kapotte items dienen binnen 5 werkdagen na ontvangst bij ons te worden gemeld. Neem contact op met onze klantenservice en stuur daarbij het ordernummer van de bestelling en een foto van het desbetreffende item door. We willen je dan ook vragen onze reactie af te wachten, om het eventueel onnodig retourneren van een item te voorkomen.
 • Het door mij aangeschafte item is kapot gegaan, wat nu?
  Is een item kapot of ben je ontevreden over een product? Neem dan contact op met onze klantenservice. Stuur je ordernummer en een foto mee van het desbetreffende item, waarop de klacht zichtbaar is.

 • Het door mij besteld item wordt na aanschaf goedkoper aangeboden, wat nu?
  Prijzen zijn onder andere afhankelijk van vraag en aanbod en van verschillende verkooppartners. Om deze redenen is het voor ons niet mogelijk prijsverschillen achteraf te verrekenen.